Hij is de volgende baas van de Ierse Maffia. Zij is een buitenstaander en dus verboden. Maar als ze in de problemen komt, grijpt hij zijn kans om haar te redden. Het enige wat hij wil, is haar…

Jack

Maeve is de nagel aan mijn doodskist. Toch kan ik het niet laten om mijn kans met haar te grijpen, als ze in de problemen komt. Ik geef haar de keuze: Mijn hulp in ruil voor één nacht in mijn bed. Eén nacht van totale overgave. Eén nacht waarin ze compleet de mijne is.Ik hoop dat ik haar zo uit mijn kop krijg, want alleen dan kan ik me concentreren op mijn toekomstige taak als koning. Ik ben de zoon van Liam O’Reagan en ik ben de erfgenaam van zijn imperium. Zodra ik mezelf heb bewezen, krijg ik de leiding over de Ierse Maffia.Had ik alleen maar geweten dat mijn strijd met Maeve zou leiden tot een oorlog die me mijn kroon kan kosten…

Maeve

Jack is de enige die me kan helpen. Helaas heeft hij een grondige hekel aan me. Maar ik heb geen keuze. Wat blijkt? Haat is een goede motivator en ik heb hem zojuist een perfecte manier gegeven om me te straffen voor wat ik hem ooit dan mag hebben aangedaan.Eén nacht in zijn bed.Hij is alles wat je als vrouw maar kan wensen, dus dit moet gemakkelijk genoeg worden. Het enige puntje is dat ik nog maagd ben. En, nog een dingetje, ik ben doodsbang voor hem.Ik zou moeten vluchten, maar dat doe ik niet. Dat kan ik niet. Ik hoop alleen maar dat die ene nacht ons niet kapot zal maken.


Hij is de koning van de onderwereld. Zij is zijn gewillige bruid die droomt van vrijheid. Wat ze niet weet is dat ze haar leven achter tralies opgeeft voor een leven in een gouden kooi.

Emma

Ik was bereid mezelf op te offeren en te trouwen. Tot mijn vader besloot de deal te veranderen en me te schenken aan een andere man. Nu moet ik een monster trouwen. Een Noorderling. Hij staat voor alles wat ik heb leren haten.

Ik zwoer dat dat ik nooit de zijne zou zijn. Dat ik nooit zou toebehoren aan Shay O’Reagen.
Ik zal hem in alles tegenwerken.
Hij mag mijn lichaam dan wel bezitten, mijn hart zal hij nooit krijgen.

Shay

Om mijn positie in de Ierse Maffia veilig te stellen, stemde ik in met een huwelijk. Ik zou trouwen met een vrouw die zelf achter de deal stond, die ervoor was geboren om de echtgenote van een maffiabaas te worden. In plaats daarvan krijg ik een roodharige feeks die erop gebrand is me te vernietigen. Wat blijkt? Ze is de perfecte echtgenote, alleen niet voor mij.

Dat kleine detail weerhoudt me echter niet om naar haar te verlangen. Om te willen weten hoe haar bloedrode lippen smaken. Het vuur dat in haar uitdagende blik brandt, ontsteekt een vuur in mij dat me aanmoedigt haar op te eisen als de mijne.

Emma vecht tegen elke beslissing die ik neem en terwijl ik met haar strijd, is er een andere oorlog gaande. Het noorden komt in opstand en eist vergelding voor een misdaad die lang geleden al begraven is. De klok tikt door terwijl ik oorlog voer op alle fronten. Elke minuut brengt ons dichter tot onze dood.

Inmiddels weet ik niet meer wie mijn vrienden zijn en waar mijn vijanden zich schuilhouden. Eén ding weet ik wel zeker: Opgeven zal ik nooit. Ik zal strijden tot de dood, wat het me ook kost. Ik ben die koning en zal sterven in het harnas.


Ze namen me mee, weg van mijn vertrouwde omgeving. Ik werd wakker in een glazen kooi.
Zij is mijn nieuwe obsessie. Mijn speeltje, mijn middel voor wraak, maar dan…
Eén aanraking brengt alles in gevaar.

Richard

Mijn vader heeft een pion nodig, een stroman terwijl hij zich voordoet als de koning van de Ierse maffia. Ze lieten me vrij uit het gesticht waar ik zat om te voorkomen dat ik wraak zou nemen, maar nu ben ik vrij om mijn eigen spelletjes te spelen.

Spelletjes die ik van plan ben te winnen.

Ik kan de zoete smaak van wraak al proeven op mijn tong als ik naar haar kijk. Claire. Mijn nieuwe obsessie.
Ik hou haar veilig in haar glazen kooi, veilig voor het verlangen dat ze in me ontsteekt.
Ik kijk naar haar en met elke beweging die ze maakt, groeit dat verlangen.

Claire

Hij houdt me veilig in een kooi van glas. Veilig voel ik me totaal niet. De hitte in zijn blik, brandt mijn huid. Zijn verlangen zorgt ervoor dat hetzelfde gevoel van lust in mij is ontwaakt.
Hij is alles wat duister en fout is in mijn wereld.
Hij is alles wat ik me juist niet zou moeten wensen.
Het enige dat voorkomt dat hij me kan aanraken, de zijne kan maken, is het glas van de kooi waar hij de sleutel van bewaart.

Maar dan kan hij zich niet meer beheersen… Eén aanraking is genoeg om ons allebei te versplinteren.